За записване: 0988 357 133 или е-mail: novo_nachalo2013@abv.bg

Home » Немски език » Немски език

Немски език

Немски език с Ново Начало

Немски език с Ново Начало

Знаете ли, че немският език – част от голямото индоевропейско езиково семейство, е един от най-популярните езици, на който разговарят повече от 220 милиона жители в света? Знаете ли, че той е най-разпространеният език в Европа и е официален в седем страни – членки на Европейския съюз?

Замисляли сте се защо 70% от японските ученици учат немски? Искате ли да научите езика, който говори една от най-новаторските нации в света, с най-силна икономика в Европа – Германия, и една от страните с най-висок стандарт на живот – Швейцария?

Желаете ли да получите добро образование в утвърдени немски университети с вековни традиции, заемащи едни от първите места в световните класации на висшите учебни заведения? Желаете ли да се докоснете до творбите на велики писатели, композитори, учени, философи, да научите езика на Гьоте и Кафка, на Моцарт и Бетовен, на Айнщайн и Фройд… Искате ли да прекарате една незабравима ваканция като турист в немскоговоряща страна и се срещнете с богатството и красотата на германското културно-историческо наследство?

Тогава не пропускайте възможността да научите немски език и разширите Вашите възможности за образование, бизнес, работа, туризъм, култура в голямото семейство на немскоговорящите страни!

За още информация, потърсете ни във  Facebook.

Comments are closed.