За записване: 0988 357 133 или е-mail: novo_nachalo2013@abv.bg

Home » Английски език » Езиково обучение за фирми

Езиково обучение за фирми

Езиково обучение за фирми - Добрич

Езиково обучение за фирми – Добрич

Езиково обучение за фирми – на вниманието на всички работодатели!  Езикова школа НОВО НАЧАЛО създаде пакет от образователни услуги с цел да повишат езиковата компетентност на Вашите служители.

  • Ако искате Вашата компания да върви напред и да бъде конкурентноспособна е важно служителите Ви с лекота да общуват на езика на Вашите партньори.
  • Вашият персонал е най-ценният Ви ресурс, затова като добър и успешен мениджър искате да ги развивате и мотивирате да работят за Вас.
  • С повишаване на езиковата култура на персонала си, инвестицията която правите мотивира работещите.

Езикова школа НОВО НАЧАЛО може да съдейства за повишаване квалификацията и езиковата култура на Вашия фирмен екип. Подготвените от нас курсове по езиково обучение за фирми може да се проведе групово( от 4 до 10 обучаеми), полуиндивидуално ( 2-3) и индивидуално 1 обучаем и да се провежда в учебната зала на Езикова школа НОВО НАЧАЛО или в офисите на фирмата възложител.

Езиково обучение за фирми – предложения:

Пакетът от услуги за езиково обучение за фирми включва: определяне на най- подходящата и ефективна и учебна система, учебни часове и график на занятията, предварителен входящ тест за определяне на нивата на служителите; текущи тестове по време на езиковия курс; ежемесечни отчети за учебните часове; присъствието на курсистите и резултатите от месечните тестове; възможност за провеждане на специализирани модули в сферата на работа; финален тест и сертификат по Европейска езикова рамка.

При интерес от Ваша страна молим да се свържете с нас на телефон: 0988 357 133 или е-mail: novo_nachalo2013@abv.bg, за да представим най-добрата си оферта, както и да организираме безплатен демонстрационен час с наш преподавател.

За още информация, потърсете ни във  Facebook.

Comments are closed.